Over Of Ais

Of Ais is meer dan een merk. Of Ais staat voor jezelf zijn en jezelf kunnen laten zien. Want dat is echt belangrijk, vooral in deze tijd vol hokjes, trends en social media. Jij bent uniek, en moet dat ook kunnen uitstralen.

Of Ais – All unique, all yours. 

Hoe is Of Ais ontstaan?

Het merk Of Ais begon met tekeningen. Ik teken en schilder enorm graag, maar vond het altijd zonde dat je kunstwerken in lades, mappen en kastjes terecht komen en verstoffen. Dus besloot ik op een dag mijn eigen tas te beschilderen, zo’n toffe en handige canvas tas. Die tas ging mee naar school, en al snel kreeg ik verzoekjes voor eigen tassen. Binnen no-time liepen er een hoop meiden op mijn school met mijn tassen. Tof!

En nog toffer: een winkeltje in Breda vroeg of ik mijn tassen daar wou verkopen. En toen werd het officieel: ik moest me inschrijven bij de Kamer van Koophandel en Of Ais was nu echt een bedrijf. Een merk waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Beetje bij beetje sloten ook sieraden aan: die maakte ik altijd al graag, maar nu ook voor m’n merk. Als ik een trend zie die ik zelf maar al te graag zou volgen maar te duur vind, zoek ik uit hoe ik de items zelf kan maken en/of betaalbaar kan verkopen. Kijk bijvoorbeeld naar de earchain: nu overal te vinden, maar in het begin slechts voor minstens 30 euro. Dus ging ik ‘m zelf maken, en dat werd een groot succes. Dit is een factor die ik nog steeds belangrijk vind: betaalbaarheid. Hoe betaalbaarder je items, hoe meer afwisseling je kunt veroorloven. En aangezien ik zelf 20.000x per week van sieraden wissel vind ik dat nogal belangrijk :)

Eerst was dus altijd alles zelfgemaakt, maar de vraag werd te hoog (waaat) om echt alles zelf te blijven maken. En dat terwijl ik Of Ais wel graag zou zien groeien. Dus besloot ik ook een deel inkoop te doen: sterling zilveren items die ik zelf nergens kan vinden, maar wel graag wil zien! Hierbij wel extra belangrijk: ze moeten uniek zijn. Niet de items die in elk winkeltje liggen, want die vind je dus al te veel om er nog compleet jezelf mee uit te kunnen stralen. En zo is het cirkeltje rond :)

Nu toch wel nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de shop. Liever in een winkel shoppen? Bekijk hier het overzicht van mijn verkooppunten. 

Wil je meer weten? Check de FAQstuur me dan vooral een berichtje, of kijk op mijn Facebook of Instagram.

Liefs,

Aislinn