Over Of Ais

Aislinn Sletterink - COE (Chief Of Everything)

30 | Parttime zilversmid | fulltime maker

Hoi! Allereerst: wat tof dat je mijn merkje hebt gevonden. Of Ais is mijn creatieve uitlaatklep die alsmaar uit de hand loopt en zo een echt sieradenmerk is geworden. 4 dagen in de week ben ik online redacteur voor een aantal kinderbladen, de overige dagen (en avonden) werk ik aan Of Ais. Als kleine ondernemer is dat hard bikkelen, maar al meer dan tien jaar zit heel mijn hart in dit merk. Hopelijk vind jij het net zo tof als ik!

Of Ais is meer dan een merk. Of Ais staat voor jezelf zijn en jezelf kunnen laten zien. Jij bent uniek, en moet dat ook kunnen uitstralen.

Hoe is Of Ais ontstaan?

Het merk Of Ais begon in 2013 met tekeningen. Ik teken en schilder enorm graag, maar vond het altijd zonde dat je kunstwerken in lades, mappen en kastjes terecht komen en verstoffen. Dus besloot ik op een dag mijn eigen tas te beschilderen, zo’n toffe en handige canvas tas. Die tas ging mee naar school, en al snel kreeg ik verzoekjes voor eigen tassen. Binnen no-time liepen er een hoop meiden op mijn school met mijn tassen. Tof!

En nog toffer: een winkeltje in Breda vroeg of ik mijn tassen daar wou verkopen. En toen werd het officieel: ik moest me inschrijven bij de Kamer van Koophandel en Of Ais was nu echt een bedrijf. Een merk waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Beetje bij beetje sloten ook sieraden aan: die maakte ik altijd al graag, maar nu ook voor m’n merk. Dat sieraden maken liep uit op een mooie samenwerkingen met smeden over de hele wereld. De smeden daar maken de sieraden, en door een eerlijk loon te betalen hebben zij een betere kans om zichzelf en hun gezin te onderhouden en een toekomst te geven. Dat vind ik overigens nog altijd het belangrijkst: eerlijke prijzen. Zowel voor jou als voor de makers!

En toen kwam covid. Een moeilijke tijd voor iedereen, en door omstandigheden zat ook ik ineens zonder baan en huis. Maar wat heeft dat me veel moois gegeven: ik besloot eindelijk te leren zilversmeden en kon ineens al mijn tijd steken in Of Ais! En zo blijft mijn merkje zich ontwikkelen. Alles in mijn shop is handgemaakt, en een groot deel smeed ik dus zelf. Zo zijn ook al mijn sieraden helemaal uniek. En alleen met unieke sieraden kun jij écht je eigen zelf uitstralen! :) 

Nu toch wel nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de shop. Liever in een winkel shoppen? Bekijk hier het overzicht van mijn verkooppunten. 

Wil je meer weten? Check de FAQstuur me een berichtje, of kijk op mijn InstagramTiktok of Facebook.

Liefs,

Aislinn

10% korting

op je hele bestelling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de kortingscode

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.