FAQ

Ik run dit merk vanuit mijn huis in Buchten (Limburg, NL). Op de koffie komen (oké thee, ik drink geen koffie) is gezellig, maar ik heb helaas dus geen eigen winkel. Wel liggen de sieraden ook in een aantal winkels, die locaties vind je in de vraag hieronder.

Naast deze webshop wordt Of Ais nu verkocht in de volgende winkels: 

Vandemaker
Pieter Vreedestraat 15
5038 AX Tilburg

Winkel vol Winkeltjes
Amsterdamsestraatweg 271
3551 CE Utrecht

Daarnaast sta ik ook vaak op events en markten. Volg me op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van de events!

Alle sieraden in deze shop zijn 100% nikkelvrij. Sterker nog: we streven ernaar alleen nog maar sterling zilveren (+ eventueel een vergulde laag) sieraden te verkopen. Ondertussen is dus bijna alles in deze shop van 925 sterling zilver gemaakt!

Die kun je makkelijk zelf opmeten! Je ringmaat is de diameten van de ring, in mm.

Heb je dus al een ring die goed past, meet hiervan dan de binnenste diameter op om achter je ringmaat te komen. 

Heb je nog geen ring? Een makkelijke huis-, tuin- en keukenoplossing is een dun strookje papier om je vinger draaien en vastplakken zodat je deze nog nèt af kunt schuiven. Vervolgens kun je hier dus de diameter van opmeten. (hoewel dit een snelle oplossing is, raad ik je toch de eerste methode aan. Leen bijvoorbeeld een ring van iemand anders, of laat je maat opmeten bij een juwelier!)

 

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor de verzending van je bestelling kun je kiezen voor pakketpost (met track&trace), of postzegels. Let wel op: als je kiest voor verzending met postzegels ligt het risico bij jouzelf (de klant). De kosten hiervoor zijn €2,- voor verzending met postzegels, en €4,25 voor verzending met track&trace.

Ik verzend natuurlijk binnen Nederland, maar ook naar het buitenland! Bij bestellingen vanaf €50,- is de verzending gratis, ongeacht waar je woont.

Alle bestellingen worden netjes verpakt en natuurlijk ontvang je bericht zodra jouw bestelling naar je onderweg is. Mocht je een update willen, stuur me dan vooral een bericht.

Ik streef ernaar alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Bij drukte kan dit natuurlijk iets langer duren, maar alsnog worden alle bestellingen binnen 5 werkdagen verzonden. 

Mocht je bestelling spoed hebben, stuur me dan vooral een berichtje zodat ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Elk pakketje is een feestje, dus elke bestelling wordt leuk verpakt! Zo kun je het meteen cadeau doen (aan iemand anders, of jezelf natuurlijk). 

Wil je (een deel van) de bestelling meteen naar iemand anders sturen? Of er een persoonlijke boodschap bij doen? Ook dat kan. Stuur me een berichtje, dan kijken we samen wat we kunnen regelen. 

We proberen natuurlijk te voorkomen dat er iets mis is met je item en hopen dat iedereen juist blij wordt van zijn/haar bestelling! Helaas kan het altijd gebeuren dat er iets doorheen glipt, of het product net iets anders uitpakt dan je had verwacht. Geen paniek, we helpen graag bij een oplossing!

Mocht er iets mis zijn met je item, stuur me dan vooral een berichtje. We kunnen vast tot een goede oplossing komen! Mochten we afspreken dat je het item retourneert, dan krijg je de productkosten van mij terug. 

Mocht je een item willen retourneren omdat je het toch niet wil hebben, kan dat binnen 14 dagen. Stuur me een berichtje, dan geef ik je het retouradres en zorg ik dat de kosten van het product weer op jouw rekening verschijnen zodra ik het product van je ontvangen heb. De verzendkosten (naar jou, en de retourkosten) zijn voor jouw rekening. Let wel: aangezien het (meestal) om sieraden gaat moeten deze ongedragen zijn en in de originele verpakking zitten!

Zilveren sieraden kunnen na een tijdje last krijgen van aanslag of dofheid. Dit is normaal en makkelijk weer op te lossen! In deze blog geef ik je wat tips voor het onderhouden van je sieraden. 

Zeker, graag zelfs! 

Of Ais is te volgen op Facebook en Instagram. Houd vooral ook onze Instastories in de gaten voor exclusieve items en sale, die vaak niet op de site staan! 

Daarnaast gebruiken we op Instagram altijd de hashtag #OfAis. Gebruik die vooral zelf ook als je een foto plaatst waarop je onze sieraden rockt, en tag ons! Onze handle is @of_ais. (Wie weet staat daar nog een leuke goodie tegenover ;) )

Zeker, graag zelfs! Stuur me gewoon even een berichtje :)

Is je vraag hierboven niet beantwoord? Stuur me een bericht om ‘t gewoon te vragen!