Geplaatst op

Deze edelsteen past bij jouw sterrenbeeld

Elk sterrenbeeld heeft zo z’n eigen karakter, net als elke edelsteen. Die twee zijn dus goed te matchen: elk sterrenbeeld heeft een edelsteen die perfect past bij zijn eigenschappen! Benieuwd welke steen er bij jouw sterrenbeeld hoort? Of wil je een sieraad cadeau doen, en zoek je wat inspiratie voor de juiste steen? Check hieronder de edelstenen per sterrenbeeld.

Welke steen hoort bij mijn sterrenbeeld?

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Een beetje koppig? Dat is niets nieuws voor een Steenbok. De edelsteen jade zorgt voor wat evenwicht en rust die altijd welkom is.

Shop hier alle jade sieraden

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Hé rebel! Een echte Waterman is goed eigenwijs en kan daardoor soms wat onverschillig overkomen. Malachiet laat je je zachte kant wat meer zien, en vooruit; met de prachtige kleuren van die staan mag je heus wel even showen!

Shop hier alle malachiet sieraden

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Iemand met het sterrenbeeld Vissen is heerlijk dromerig. Af en toe even aarden is ook wel handig: dan is turkoois een goede steen om te kiezen.

Shop hier alle turkoois sieraden

Ram (21 maart t/m 19 april)

Een ram kan af en toe wel een kleine rem gebruiken. Vandaar dat amethist goed bij dit sterrenbeeld past: deze steen helpt namelijk ‘ontgiften’ en tot rust komen. De prachtige paarse kleur van de steen helpt alleen al! ;)

Shop hier alle amethist sieraden

Stier (20 april t/m 20 mei)

Zo koppig als een stier? Ja, dan kun je wel wat carneool gebruiken. Deze steen haalt dat eigenwijze randje weg én zorgt er meteen voor dat je graag je handen uit de mouwen steekt. Daarnaast zorgt de kleur van deze steen ook voor een lekker opvallend detail in je outfit, iets waar een Stier ook wel van houdt!

Ring carneool

Shop hier alle carneool sieraden

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Iemand met het sterrenbeeld Tweeling kan nogal eens moeite hebben met keuzes maken. Die eeuwige twijfel verdwijnt dankzij tijgeroog! Deze steen helpt te aarden en helpt je bij het maken van keuzes. Én hij ziet er stoer uit natuurlijk!

Shop hier alle tijgeroog sieraden

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Een Kreeft kan nogal eens alle kanten op vliegen qua emoties. Gelukkig is daar de regenboog maansteen: deze steen helpt bij je hormoonbalans en houdt je emoties verwerken. En kom op, kijk die felblauwe fonkeling van de steen eens!

Shop hier alle sieraden met regenboog maansteen

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Behoefte aan aandacht? Klinkt vast bekend voor een Leeuw! Een larimar edelsteen geeft innerlijke rust en balans, waardoor je gewoon genoeg aan jezelf hebt. Iets met selfcare en net zo zacht voor jezelf zijn als de zachtblauwe kleur van deze steen <3

Shop hier alle larimar sieraden

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Bij het perfectionistische karakter van een Maagd kan een grens af en toe best van pas komen. Labradoriet zorgt ervoor dat je je emotionele grenzen niet overschrijdt, en zorgt dus voor een beetje balans in al dat perfectioneren ;) Daarnaast heeft de steen gewoon een magische glow, net als de Maagd!

Shop hier alle labradoriet sieraden

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Een Weegschaal is hartstikke in balans, maar kan ook constant bezig zijn met het maken van afwegingen. Rozenkwarts zorgt voor iets meer (zelf)liefde en helpt dit sterrenbeeld zo iets minder te piekeren.

Shop hier alle rozenkwarts sieraden

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Een Schorpioen kan scherp uit de hoek komen en daarom soms iets minder goed omgaan met andere meningen. Om er een goede dosis positiviteit en vrolijkheid in te slingeren kom een opaal goed van pas!

Shop hier alle opaal sieraden

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Lang leve de vrijheid! Voor een Boogschutter is dat erg belangrijk, waardoor dit sterrenbeeld soms wat egoïstisch uit de hoek kan komen. Lapis lazuli helpt een beetje rust en zachtheid toe te voegen. De intense kleur van deze edelsteen geeft ook een flinke pop aan je outfit, ook daar is een Boogschutter niet vies van!

Armband met Lapis lazuli

Shop hier alle lapis lazuli sieraden

10% korting

op je hele bestelling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de kortingscode

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.